Właścicielem i administratorem sklepu pawelkurylak.com jest Paweł Kurylak, widniejący w Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej pod numerem NIP 7393485391, REGON: 523013667.

 

I Dane osobiste

Aby zapewnić Państwu pełne bezpieczeństwo podczas korzystania ze strony internetowej pawelkurylak.com, sklep opracował Politykę Prywatności. Każdy użytkownik tego sklepu podlega aktualnej wersji tego dokumentu. Sklep pawelkurylak.com zastrzega sobie prawo do zmiany regulaminu bez informowania o tym użytkowników.

Użytkownicy serwisu pawelkurylak.com pozostają anonimowi do momentu złożenia pierwszego zamówienia lub wypełnienia formularza kontaktowego.

Złożenie zamówienia w sklepie internetowym pawelkurylak.com oznacza akceptację Regulaminu i Polityki Prywatności oraz zgodę na gromadzenie i przetwarzanie danych osobowych zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz. U. z 2002r. nr 101 poz. z późn. zm.). Wszelkie informacje wykorzystywane są wyłącznie w celu realizacji zamówień, wystawienia paragonu lub wysyłki towaru. Oznacza to udostępnianie danych osobowych naszym partnerom handlowym, na przykład firmom dostawczym.

Sklep pawelkurylak.com nigdy nie udostępnia danych osobowych naszych użytkowników osobom nieupoważnionym. Wyjątkiem jest wezwanie sądu, prokuratora lub policji.

 

II Bezpieczeństwo

Wszystkie dane osobowe są przechowywane na sprzęcie zabezpieczonym oprogramowaniem antywirusowym i chronione przed dostępem osób nieupoważnionych.

Dostęp do danych osobowych mają wyłącznie upoważnieni pracownicy sklepu pawelkurylak.com.

 

III Przetwarzanie zamówienia

Aby zrealizować zamówienie złożone w sklepie internetowym pawelkurylak.com należy zebrać wszystkie niezbędne dane:

- imię i nazwisko Klienta lub nazwa firmy

- adres dostawy

- adres e-mail

- numer telefonu

Bez tych danych nie jesteśmy w stanie zrealizować zamówienia. Sklep pawelkurylak.com zastrzega sobie możliwość wysyłania powiadomień o zamówieniu drogą mailową.

 

IV Ciasteczka

‍Cookies to małe pliki, zapisywane i przechowywane na Twoim komputerze, tablecie lub smartfonie podczas surfowania w Internecie. Cookie zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, swój własny czas istnienia oraz unikalny numer pozwalający zidentyfikować przeglądarkę użytkownika. Nie są szkodliwe i nie uszkodzą danych przechowywanych na Twoim komputerze.

Domyślne ustawienia przeglądarki zazwyczaj pozwalają na korzystanie z plików cookies bez żadnych ograniczeń. Użytkownicy mogą zmienić zakres stosowania plików Cookies poprzez zmianę ustawień swojej przeglądarki.

 

Powyższa Polityka Prywatności jest dziełem sztuki w rozumieniu ustawy o prawie autorskim z dnia 4 lutego 1994 r. (Dz. U. z 2006 r. Nr 90 poz. 631). Zabrania się kopiowania i rozpowszechniania tekstu Polityki Prywatności w celach komercyjnych.

POLITYKA PRYWATNOŚCI

PŁATNOŚCI

WYSYŁKA

KONTAKT

INFORMACJE I POMOC

kurylak.store@gmail.com

Regulamin sklepu

Polityka prywatności

Dostawa

Zwroty i wymiana

Wszelkie prawa zastrzeżone © 2024 Paweł Kurylak